Új albérletbe költöztél az egyetem miatt, és még nem tudod, hogyan alakítsd ki a tanulósarkot? Vagy épp otthonról dolgozol, és nehezen tartod fenn a motivációt a munkához? Mindkét esetre hoztunk néhány tippet, amit ha megfogadsz, inspiráló és kellemes környezetet teremthetsz az otthonodba!

 

 

Az asztalod legyen a lehető legvilágosabb helyen!

Tanulás vagy munka közben viszonylag hosszabb ideig kell kis szövegekre koncentrálnod. ez önmagában is megterhelő a szemed és az agyad számára. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb természetes fény mellett töltsd el ezt az időt. Ez komfortos, egyben egészséges megoldás.

 

 

Keresd a legegyszerűbb megoldásokat! 

Ha az albérleted nem teszi lehetővé, hogy polcot tegyél a falra, vagy plusz bútorokat szerezz be, válaszd a legegyszerűbb megoldásokat! Plakátokat, naptárt egyszerűen a falra illeszthetsz, egy sima bútorlap pedig tökéletesen funkcionál asztalként. Így kevés anyagi ráfordítással érhetsz el esztétikus végeredményt!

 

 

Szerezz be növényeket!

A zöld szín és a növények inspiráló és nyugtató hatással vannak a közérzetre, ami kifejezetten fontos, főleg, ha egy helyen sok időt töltünk el naponta. Ha úgy érzed, az élő növény mégsem neked való, választhatsz műnövényeket is, ma már számtalan élethű változatot találsz, ami hosszútávú befektetés.

 

Reméljük, hogy sikerült inspirálódnod a fentiekből. :) Ha esetleg még albérletkeresés előtt állsz, nézz szét aktuális ajánlataink között!