Ismerd meg szolgáltatásainkat!

Az Alberlet.hu Ingatlan Kft. szolgáltatásait tapasztalatunk és a piaci igények alapján úgy alakítottuk ki, hogy minden ügyfelünk számára személyre szóló megoldást ajánlhassunk.

Ingatlan bérbeadása

Az Alberlet.hu Ingatlan Kft. 2010 óta több, mint 30000 megbízást kapott.

Jelenleg több mint 20, főként bérbeadással foglalkozó referens segíti a tulajdonosokat az ingatlanok kiadásában. Cégünk a hazai albérleti piac meghatározó szereplőjeként, nagy tapasztalattal segít a tökéletes albérlő kiválasztásában.

Ingatlan értékesítése

Ha eladóvá vált a lakásod vagy csak fontolgatod az eladását, keress fel minket, és az ingatlanpiac aktuális állapotának megfelelően megjelöljük az ideális irányárát, illetve segítünk minden felmerülő kérdés megválaszolásában.

Teljeskörű ingatlanközvetítés

Tapasztalatunk szerint rengetegszer fordul elő olyan helyzet, amikor egy bérlőnek egyáltalán nincs ideje vagy lehetősége megkeresni az ideális új otthonát - ez lehet akár magas beosztás, vagy külföldi ügyfeleink esetében ideiglenes magyarországi tartózkodás.

Ezekre az esetekre fejlesztettük ki teljeskörű ingatlanközvetítés- szolgáltatásunkat, amelyben az egész folyamatot a kezünkbe vesszük, és mindenben támogatunk.
(Szolgáltatásunkról bővebben angolul olvashatsz.)