Csatlakozz hozzánk!

Csapatunk mindig nyitott az ambiciózus, új munkatársakra.

Csatlakozz hozzánk, ha egy olyan csapat tagja szeretnél lenni, ahol kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársainknak megteremtsük a lehetőséget mind a professzionális, mind a jó hangulatú munkavégzésre! Az Alberlet.hu Ingatlan Kft. célja, hogy folyamatos szakmai iránymutatás mellett a lehető legtöbbet hozd ki magadból!

Miben számítunk rád?

Ingatlanreferens pozíciónk pörgős, rugalmas és motiváló munkakör, ami nagyfokú önállóságot, szakmai tudást és precizitást igényel.

Az első héten egy szakmai képzés során megtanítunk mindenre, amire szükséged lesz a munkád során, az első gyakorlati hónapokban pedig egy szakmai mentor fog segíteni neked.

Amit mi kérünk, hogy legyél céltudatos, és vágyj a fejlődésre, hiszen nálunk nincs maximális kereset, kitartó munkával magasra juthatsz. Mi mindenben támogatunk, jó csapattal, rugalmas munkaidővel és kiemelkedő juttatásokkal!

Jelentkezem
11

év tapasztalat

20+

csapattag

30000+

lakás

Miben számíthatsz ránk?

 • Rugalmas irodai élet

  Választhatsz, hogy a szuper csapatunkkal a belvárosi irodánkban dolgozol, vagy otthon a kényelmes foteledben, vagy egy menő belvárosi kávézóban. Csak rajtad áll!

 • Rugalmas munkaidő

  Tudjuk, hogy nem attól leszel sikeres és hatékony, ha mi határozzuk meg a munkaidőd. Hiszen a mi célunk is, hogy te sikeres legyél, és ezt akkor és úgy érheted el, ahogy számodra a legelőnyösebb.

 • Szakmai fejlődés

  Hiszünk benne, hogy a cégünk akkor tud fejlődni, ha te önmagadból a legtöbbet tudod kihozni. Ezért mi folyamatosan arra törekszünk, hogy neked a legmagasabb szakmai tudást biztosítsuk.

 • Kiemelkedő juttatás

  Teljesítménybérezésünk hatékonysága vitathatatlan, hiszen mi lehet motiválóbb annál, ha nincs korlátozva a fizetésed? Az első két hónapban fix fizetéssel támogatunk a fejlődésedben, a tanulási időszakban is számíthatsz ránk.

Miért szeretünk mi itt dolgozni?

 • Jómagam több mint egy éve a csapat része vagyok, korábban más területen dolgoztam, ezért igazi kihívást jelentett számomra egy új szakmával megismerkedni. Az alapképzés nagyon hasznos volt számomra, sok mindent megtanultam pl.: az üzleti kommunikációt. A hónapok elteltével egyre sikeresebb lettem és az önismereti foglalkozásokon kiderült, hogy mikben kellett fejlődnöm, amikhez sok segítséget kaptam a vezetőségtől, illetve a specifikus tréningektől.

  Csóka Gábor

  Ingatlanreferens

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Szívesen csatlakoznál hozzánk?
Jelentkezz az alábbi formon keresztül!

A fájl mérete maximum 3MB lehet.
A következő fájlok megengedettek: pdf, txt, htm, html, doc, docx, xls, xlsx, odt, ods, jpg.