Beszélgetés Kormány Zoltánnal az üzlethelyiségek kapcsán:

 

  • A vírus milyen mértékben befolyásolta az üzlethelyiségek iránti keresletet?

 

Sajnálattal kell közölnem, hogy a koronavírus járvány nagy mértékben visszavette a kiadó üzlethelyiségek iránti keresletet. Mindazonáltal az én tapasztalatom az, hogy így a tavasz és nyár felé haladva egyre több kereső ügyfelem keresett fel az utóbbi napokban bérlési szándékkal.

 

  • A vírus alatt, hogy alakulnak a bérleti díjak?

 

A belvárosi kiadó üzlethelyiségeknél a tulajdonosok a vírus hatására is ragaszkodnak a járványhelyzet előtti árakhoz így ez nagymértékben megnehezíti az ingatlanreferensek dolgát mindazonáltal egy kis ár csökkentéssel és korrekt együttműködéssel sec perc alatt ki lehet adni egy üzlethelyiséget.

 

  • Hol keresnek a legtöbben üzlethelyiséget?

 

Erre a kérdésre a választ két részre tudnám bontani. A belvárosi és a nem belvárosi részekre.

A belvárosi részeknél gyakoribb a kereslet mindazonáltal ez nem azt jelenti, hogy a legelső két érdeklődőből már üzlet is lesz. Itt sajnos több a bámészkodó.

A nem belvárosi részekben található üzlethelyiségeknél kevesebb az érdeklődő viszont sokkal céltudatosabbak és elhatározottabbak az érdeklődők.

 

  • Mit gondolok a bérbeadásra kínált üzlethelyiségek mennyiségéről és minőségéről?

 

A járványhelyzet miatt nagyon nagy mértékben megnőt a kiadó és az eladó üzlethelyiségek száma is ezáltal most nagy a választék a piacon. A minőséget nézve itt elég széleskörű a piac mert sok féle és fajta kiadó üzlethelyiség található a piacon. Vannak gépesített és bútorozott helyiségek, vannak üresen kínáltak és olyanokkal is találkozhatunk amelyekre már ki vannak váltva a különböző engedélyek is.

 

  • Mit tudnál tanácsolni a tulajdonosoknak és a kereső ügyfeleknek?

 

Elsősorban a tulajdonosoknak azt tudnám tanácsolni, hogy bátran keressék fel az Albérlet.hu csapatát és kiadjuk az üzlethelyiségét a legjobb bérlőnek.

A kereső ügyfeleknek pedig azt szeretném tanácsolni, hogy jöjjenek és béreljenek. A megtekintés díjtalan.

 

Ha kérdezni szeretnél, írj bátran Zoltánnak:

LEVÉL KÜLDÉSE