Használj minél több gyertyát!

 

A gyertyának a kellemes fényen és a különleges hangulaton kívül meleget is ad, így tehát érdemes minél többet használni belőlük. Arra azonban nagyon fontos ügyelni, hogy biztonságosan legyenek elhelyezve, megelőzve az esetleges baleseteket!

 

Pokrócokat elő!

 

Ma már minden színben, mintában, méretben kaphatóak meleg és puha pokrócok, amik tökéletes kiegészítők lehetnek hűvös estéken. Az ősz elején még viszonylag sokáig világos van, ezt érdemes kihasználni esténként, a takarókkal pedig a hűvösebb idő sem lehet probléma.

 

 

Használjatok őszi növényeket!

 

Az ősz az egyik legszínesebb évszakunk, ezt érdemes kihasználni a dekorálásnál is. Vannak kifejezetten őszi virágok, mint pl. az őszirózsa. Emellett olyan terméseket is egyszerűen fel lehet használni, mint a toboz, alma, vagy akár a dísztök.

 

 

Ha van lehetőség az utolsó heteket a szabadban tölteni, mindenképp érdemes kihasználni, és ilyenkor a lehető legjobb, ha otthonosan érezzük magunkat az erkélyen is. Ha eddig nem mertél belevágni a kiegészítők vásárlásába, most tedd meg, hiszen ezek később a téli estéken a nappaliban is tökéletesen hasznosíthatók lesznek.

 

képek forrása: Pinterest