Büszkén mutatjuk be kiváló ingatlanreferenseink csapatát, akik az eladás terén is kiemelkedő szaktudással rendelkeznek. Cégünk fő profilja a bérbeadás, de speciális eladói csapatunkkal minden igényt kielégítünk az ingatlanpiacon.

Az Alberlet.hu ingatlanreferensei a piaci ismeretek és kapcsolatok széles tárházát hozzák eladó ügyfeleink számára. Referenseink nem csupán értékesítési szakemberek, hanem megbízható tanácsadók is, akik a piaci trendeket és az ingatlanok valós értékét is pontosan ismerik.

  • Piaci Ismeretek: Mélyreható piaci elemzésekkel és friss adatokkal biztosítjuk, hogy ingatlanja a lehető legjobb áron kerüljön értékesítésre.
  • Személyre Szabott Szolgáltatás: Minden ügyfelünk egyedi, ezért szolgáltatásainkat személyre szabottan alakítjuk ki, hogy maximálisan megfeleljünk elvárásaiknak.
  • Kiváló Kapcsolatok: Széleskörű kapcsolatrendszerünkkel gyorsan találunk vevőket eladó ingatlanokra.

Mit tudunk javasolni:

  • Kereső ügyfeleink számára: Ha eladó ingatlant keres, ne habozzon! Vegye fel a kapcsolatot referenseinkkel, akik segítenek megtalálni álmai otthonát. Írjon nekünk, hogy milyen ingatlant keres, és mi segítünk Önnek!
  • Tulajdonosoknak: Amennyiben eladó ingatlana van, és szeretne egy nagyszerű üzletet kötni, hívja referenseinket! Szakértőink segítségével kiemelkedő eredményeket érhet el az ingatlanpiac dinamikus világában.

Az Alberlet.hu csapata elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legjobb eredményeket érje el. Szakértő referenseinkkel az Ön oldalán biztos lehet benne, hogy ingatlanügyei a lehető legjobb kezekben vannak. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és kezdje el az ingatlanpiaci siker útját velünk!

 

Keresse referenseinket a megadott elérhetőségeken:

 

 

 

Tóth Rebeka

 

Szabó Péter

IV., XIII.

 

III., VIII., X., XVI., XIX.

tel: +36/70-9771102

toth.rebeka@alberlet.hu

 

tel: +36/70-9355765

szabo.peter@alberlet.hu

5 év tapasztalatom van az ingatlanpiacon, ami elegendő ahhoz, hogy megértsem a működését, de még nem annyira sok, hogy megszokottá váljon, így folyamatos tanulással és fejlődéssel törekszem arra, hogy naprakész legyek az ingatlanpiaci trendekkel, és hogy a lehető legjobb segítséget nyújtsam ügyfeleimnek.
Megbízóim elégedettsége a legfontosabb számomra, mindig rendelkezésükre állok, és mindent megteszek annak érdekében, hogy az ügylet zökkenőmentesen és gyorsan menjen végbe.

 

7 éves tapasztalatom az ingatlanközvetítés terén szilárd alapot teremt az Ön ingatlanügyeinek sikeres lebonyolításához. Az Alberlet.hu-nál szerzett szakmai tudásom révén magabiztosan navigálok a budapesti ingatlanpiac változékony vizein. A rugalmas és személyre szabott megközelítésem révén garantálom, hogy megtaláljuk az Ön számára ideális eladó vagy kiadó ingatlant. Bízhat bennem, mint tapasztalt szakemberben, aki elkötelezett az ügyfelei elégedettsége mellett. Várom megtisztelő megbízását, hogy segíthessek az ingatlanálom valóra váltásában.

 

 

 

 

Miró András

 

Sándor Lenke

I., V., VI., XIV.

 

XI., XII., XXII.

tel: +36/70-9849143

miro.andras@alberlet.hu

 

tel: +36/70-4363178

sandor.lenke@alberlet.hu

Nagyjából 10 éve foglalkozom értékesítéssel, mindig is vonzott az ingatlanok világa. Érdekes és összetett szakma az ingatlanértékesítés, felkészültséget, figyelmet, gyors reakcióidőt és türelmet igényel. Elsősorban belvárosi lakások eladásával foglalkozom, de külső kerületekben és az agglomerációban is vállalok megbízást. Több nyelven beszélek, így mind eladói, mind vevői oldalon jól szót értek a külföldi ügyfelekkel is.

 

Immár 4 éve az ingatlan piacon dolgozom. Ez idő alatt igen szép számban segítettem embereknek kiadó és eladó lakáshoz jutni. Minden alkalommal szemelőtt tartva a tulqjdonos, vevő, vagy a bérlő igényeit. Szakmai tudásom, a munka iránti szeretet és elhivatottság nagyban segìt a sikeres eladás és kiadásban! Segítőkész, kedves személyiségemmel és jó kommunikációs képességemmel könnyen teremtek szmpátiát az emberek körében.

 

 

 

Papp Nikolett

 

Péter László

II., IX., XX., XXI.

 

VII., XV., XVII., XVIII., XXIII.

tel: +36/70-7992805

papp.nikolett@alberlet.hu

 

tel: +36/70-3768971

peter.laszlo@alberlet.hu

Az ingatlan bérbeadás területén tapasztalhattam meg először az ügyfelekkel való kapcsolattartás élményét, évek óta nagy sikerrel végzem.Az én célom, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek szolgáltatásaimmal, így minden esetben személyre szabott megoldásokat kínálok a jelenlegi piac legjobb ajánlatai közül.Ez a szemléletmód tette lehetővé, hogy gyorsan kiemelkedjek az ingatlan értékesítés területén.Arra törekszem, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsek ügyfeleimmel, ezáltal ideális választás lehetek az Ön számára.

 

Mint mindent az életben, a munkámat is igyekszem profi módon végezni, viszont az eredményeim és Önmagam szakmai fényezése helyett sokkal fontosabb dolognak tartom, hogy egy magával ragadó, vidám, nyugodt, pozitív személyiségű ember vagyok. Habitusomból adódóan szinte minden személyiségtípusú ember figyelmét könnyedén az elérni kívánt célok felé tudom fordítani. Őszinte érdeklődést ébresztek és tanusítok, valamint kitűnő emberismerettel, és problémamegoldó képességgel rendelkezem. A munkámhoz hálás szívvel és teljes odaadással állok