Szűcs Erika bemutatkozó oldala

Hogyan kerültél az alberlet.hu csapatához? 

Az állást egy munkatárs ajánlotta, Vaszi Tímea, aki a barátnőm is volt egyben.  Nagyon motivált, hogy jól dolgozik és micsoda eredményeket ért el ilyen fiatalon is már. Vonzó volt számomra a karrierépítés lehetősége, az anyagi kereset, illetve ami nem sok embernek adatik meg, hogy munka mellett szabad ideje is marad.

Korábban mivel foglalkoztál? 

Kereskedelemben és a vendéglátásban is dolgoztam.


Mit gondolsz mi a sikered titka? 

A saját félelmeimen és határaimon túl kellett lépnem, itt gondolok arra, hogy mindenkinek van egy komfortzónája, amiből kevésbé szeret kilépni. Úgy gondolom, hogy döntést kellett hoznom az új munkával kapcsolatban, egy új látásmóddal ahhoz, hogy sikert tudjak elérni! Nem elhanyagolható, hogy erőteljes anyagi motiváltság is volt a háttérben és persze tanulási vágy. Ebből kifolyólag a sikerem titka, hogy szorgalmas, kitartó és most már tapasztalt is vagyok.

Milyen nyelveket beszélsz?

Angolul és kicsit görögül.

Melyik a kedvenc kerületed és miért? 

Lényegében a VIII. kerület az egyik kedvencem, mert nagyon izgalmas városrésznek tartom. Nagyon sokszínű, és ha kell elegáns, máskor üzletileg erős. Vonzó számomra még az építészete, történelme és az kulturális adottságai, hiszen sok híres ember élt ebben a kerületben. A fiatalok igazi nyüzsgő központja, ami bérbeadás szempontjából igen kedvező, hiszen sok egyetem jelen van és hangulatos éttermek, pubok veszik körül.

Autóval, BKV-val vagy bicajjal dolgozol? 

BKV, és tökéletes, mert mindenhová el tudok hamar jutni.

Mi az a 3 szó ami téged jellemez?
Szorgalom, kitartás, jó emberismeret és a ráadás, hogy imádom a munkám.


Van kedvenc lakás típusod? 
A nagypolgári lakásokat szeretem, mert látom, ahogy felújítják, és amikor találkozik a régi és a modern építészet, az olyan eredményt teremt, ami lenyűgöz. Remek az új design, ahogy könnyen simul a régi építészek keze munkájához. Kedvencem a Ráday utca nyüzsgő élete és a Duna-part.

 

Mi a véleményed a csapatról? 
Szerintem nagyon jó szakemberek vagyunk, rendkívül összetartók és segítőkészek egymásfelé. És persze a jó kedv és a jó humor is része a mindennapjainknak.


Szerinted  mindenki tud érvényesülni az ingatlanos szakmában?
Nem, szerintem sok szempontból kivételes képeségekkel kell rendelkeznie annak, aki sikeres értékesítő szeretne lenni.

Mit tanácsolsz azoknak, akik eddig csak gondolkodtak azon, hogy belevágjanak a szakmába? 
Nyugodtan vágjanak bele, ha érdekes számukra az ingatlanpiac és szeretnek pörögni. Tudniuk kell, hogy ez a munka nagyon összetett és sokrétű, hiszen félig értékesítők vagyunk, máskor fényképészek, olykor pszichológusok és persze jó marketingesek. Fontos, hogy teljes egész embert kíván ez a munka, komoly folyamatos fókuszáltsággal, önmotiváltsággal és végül dolgozni akarással.

 

Szeretnél Te is a csapatunk tagja lenni? Jelentkezz még ma!

JELENTKEZEM