Ágotai Krisztina bemutatkozó oldala

Mivel foglalkoztál korábban?
Ügyfélszolgálaton kezdtem a pályafutásom, majd megszerettem az emberekkel való foglalkozást, így belevágtam az értékesítésbe. Korábban biztosításokkal foglalkoztam kb. 6 éven át. Egy barátnőm ajánlotta az Alberlet.hu csapatát, így elküldtem az önéletrajzom. Elég hamar hívtak is telefonon. Mondanom sem kell nagyon örültem.

Hogy érezted magad az interjún?
Szimpatikusnak találtam az iroda elhelyezkedését (Király utca) , mert akkoriban 10 perc alatt beértem a munkahelyemre. Izgultam természetesen, mint mindenki egy ilyen helyzetben, de nagyon barátságosan fogadtak. A HR-es kolléga bemutatta a cég működését és a feltételeket, majd megismerkedtem a cég ügyvezetőjével, aki elsőre is már szimpatikus volt számomra.

Kellett valamilyen tréningen részt venned?
Igen, egy start tréningen vettem részt, ahol találkozhattam az összes csoportvezetővel és belevágtunk a szakma alapjaiba. 
Fontos kiemelnem, hogy nagyon sokat köszönhetek ennek a munkának, mert ez szembesített sok olyan hibámmal, ami inkább az önfeljesztés irányába vezetett és megoldást találtam rá, ami a szakmai sikereim alapkövei lettek. 

Ezen kívül milyen tréningen vettél még részt ez alatt a 2 év alatt?
Több tréning is volt, a cég fontosnak tartja, hogy a munkaerő folyamatosan fejlődjön. Ennek nagyon örülök, mert hasznos számomra. Észrevettem például, hogy Time management tréning alkalmazása sokkal több szabadidőt adott az életemnek.
Az asszertív kommunikáció tréning érdekes volt, picit máshogy beszélni az emberekkel igazi kihívás, de egyben egy intelligens kommunikáció használatához segített elő.

Jól ismerted Budapest kerületi, utcáit?
Mindig is jól tájékozódtam, igen. Persze még most is van olyan utca ami számomra új.

Miért szeretsz itt dolgozni?
Olyan közegben lehetek, ahol a munkatársaim egyben a legjobb barátaim. (nevet) Nincs olyan hét, hogy ne szakítsunk egymásra külön időt, mindegy, hogy az egy buli vagy éppen egy piaci helyzet megbeszélése legyen.

Mi a titkod? Hiszen úgy tudom, hogy a kitartás mintaképe vagy! 
Hát igen! (nevet) A kitartás úgy gondolom , hogy sikert szül. Van amikor elfáradok vagy nehézségekbe botlok, de újra és újra nekifutok, mert az eredményemért egyedül én vagyok felelős. 

Melyik a kedvenc kerületed?
A 8. kerület, mert vannak olyan részei pl.: Corvin negyed, Blaha Lujza tér, Palota negyed, amik igazán jó élhelyezkedésűek és most már biztonságos utcákkal bír. Úgy gondolom, hogy az árak itt még nem annyira szálltak el. Egyre jobban szeretik az emberek is a 8. kerületet!

Jól látom, hogy te biciklivel dolgozol? Előny vagy hátrány szerinted?
Természetesen előny, hiszen munka közben folyamatosan sportolok is. Könnyen ki tudom számolni, hogy mennyi idő alatt érek 1-1 lakáshoz. A tulajdonosok pozitívan veszik mikor meglátják a két kerekű paripámat.

 

Szeretnél Te is a csapatunk tagja lenni? Jelentkezz még ma!

JELENTKEZEM