Vaszi Tímea bemutatkozó oldala

Hogyan kerültél az alberlet.hu csapatához? 
Pázmándi Ágnes barátnőm (most már kolléganőm) fél éven át próbált kitartóan invitálni a céghez. Aztán végül csupán „próba cseresznyének” indult, miközben egy hét után rájöttem, hogy ez az ,amit igazán kerestem, amit imádok csinálni és végül a munkám a hobbim lett. 

Korábban mivel foglalkoztál?
Pénzügyi területen voltam értékesítő.

Mit gondolsz mi a sikered titka? 
Maximalizmus, megbízhatóság, minőségi munka, kitartás, eltökéltség, kemény munka.
Mindig az hajtott, hogy maximálisan meg legyen elégedve mind a vezetőség, mind pedig azon tulajdonosok, akikkel együtt dolgoztam és ezért mindent tőlem telhetőt megtettem. Mindig lebegett előttem egy magasztos cél, amiért képes voltam „tűzön-vízen” átmenni, nem számított hány akadályba ütköztem.

Milyen nyelveket beszélsz?
Angolul beszélek és Erdélyben az egyetemen megtanultam románul is.

Melyik a kedvenc kerületed és miért?
A13-ik kerület a kedvencem, mert ez az egyik leggyorsabban fejlődő és leváltozatosabb ingatlan kínálattal rendelkező kerület.

Mi volt a legviccesebb eseted a munkád során?
Az amikor két telefonszámot összecseréltem véletlenül. A két jelentkező közül csak az egyik akarta kibérelni a lakást  (Jóska Pista) A tulajdonosnak Mák Ervin volt álmai bérlője. Mindvégig azt hittem, hogy a Mák Ervinnel beszélek, szerződéskötés napján, reggel 8 órakor, amikor már minden le volt beszélve, még a költöztető is. Csönget, mosolyogva nyitok ajtót, hogy végre révbe értünk, és amikor megláttam, hogy ki érkezett, valóban a mosoly az arcomra fagyott. Nem tudtam mit tenni, annyira sajnáltam mindenkit, de leginkább a Jóska Pista 2 éves totyogós kisfiát, aki gyönyörű kis álmos szemeivel nézett rám, miközben a kispárnáját ölelte magához. Nem tudtam , hogy sírjak vagy nevessek.

Autóval, BKV-val vagy bicajjal dolgozol?
Autóval és BKV-val dolgozom.


Mi az a 3 szó ami téged jellemez?
Határozott, céltudatos, empatikus.

Van kedvenc lakás típusod?
Minden lakástípusban meg lehet találni a szépséget és egyben a lehetőséget is. Teljesen más érzés egy újépítésű lakással foglalkozni, mint egy felújítandó panel lakással. Én szívvel-lélekkel szeretek az adott lakással foglalkozni, ezért nyilván fontos a szelektálás és a tudatos portfólióépítés. 

Mi a véleményed a csapatról? 
Nagyon jó csapat van, ami egyre jobb lesz , hiszen folyamatosan fejlődünk, és csiszolódunk.

Szerinted  mindenki tud érvényesülni az ingatlanos szakmában?
Szerintem nem, nem mindenkinek való ez a szakma és ez így van rendjén. Csak az olyan ember tud érvényesülni az ingatlanos szakmában, aki megbízható, kellőképpen rátermett, tud bánni az emberekkel és érett személyiséggel rendelkezik. Sajnos manapság felhígult a szakma és boldog-boldogtalan belefog az „ingatlanozásba” mert könnyű pénzkereseti lehetőségnek tekintik. Az ilyen értékesítők rossz hírét keltik az ingatlan szakmának és megnehezítik azok munkáját, akik évek óta keményen és jól dolgoznak.  

Mit tanácsolsz azoknak, akik eddig csak gondolkodtak azon, hogy belevágjanak a szakmába?
Csak akkor vágjon bele, ha komolyan gondolja és időt áldozna tanulásra, a piac fejlődésére.