Muráth Alexandra bemutatkozó oldala

Hogyan kerültél a céghez?
Egy ismerősöm általa kerültem a céghez.  Az egyetlen ok ,amiért nem előbb kezdtem el ezt a pályát, hogy még nem volt jogosítványom . Amint megszereztem és lett egy kis rutinom is belevágtam és azóta se bánom!

Korábban foglalkoztál?
4évig egy Levi's üzletben voltam ruházati eladó, majd a szüleim kávézójában voltam üzletvezető. Suli mellett hostesskedtem és voltak rövidebb pályáim is szintén ruházati eladóként.

Mit gondolsz mi a sikered titka?
Munkamánia (nevet),  viccet félre téve nem vagyok lusta, imádok jönni-menni, jó a problémamegoldó képességem és egyenlő arányban képviselem a tulajdonosokat és a bérlőket . Rengeteg megbízásom jön ajánlás útján, ami úgy gondolom egy szuper visszajelzés arról,hogy mennyire meg vannak velem elégedve.

Milyen nyelveket beszélsz?
Angolul, társalgási szinten.

Melyik a kedvenc kerületed és miért?
Egyértelműen Zugló. Itt élek és itt nőttem fel. Nagyon jól ismerem a környéket, szeretem mert nyugis .Nem tudnék a belvárosban élni. 

Mi volt a legviccesebb eseted a munkád során?

Volt egy budai nagyėrtėkű kiadó lakásom, ahol a tulajdonos a szomszėdban lakott. A Hölgy fül orr gėgėsz volt. Azt tudni kell, hogy rendkívül rossz alvó vagyok, így füldugóval alszom, amitől nėha megfájdul a fülem. Pont így volt ez a mutatásnál is. Jeleztem a Hölgynek, hogy fáj a fülem, esetleg tudná-e, hogy mitől lehet.Mutatás utána elővette a kis kütyüket, amik a vizsgálathoz kellenek a saját lakásunkban, és mondta, hogy ki kell mosni. Szólt a férjének, és kimosták a fülem 2perc alatt... Életem legszürreálisabb mutatása lett végül ezzel a befejezėssel, de nagyon hálás vagyok Nekik, amiért segítettek orvosolni a problémámat!

Mi az a 3 szó ami téged jellemez?
Vidám, rugalmas, proaktív.

Van kedvenc lakás típusod?
Szeretem az új építésű lakásokat, és azon belül is a minimal stílust képviselem. A Marinát kifejezetten imádom.

Mi a véleményed a csapatról? 
Imádom a csapatot! Komolyan, mindenkit. Olyanok, mint a második családom. Szuper velük együtt dolgozni, segítőkészek, szakmailag felkészültek és egytől egyig partyarcok.

Szerinted mindenki tud érvényesülni az ingatlanos szakmában?
Egyértelműen nem. Elég összetett munka, pszichológiai érzék is kell hozzá bőven, nem elég ismerni a lakástípusokat, nagyon jól kell kezelni helyzeteket különben kudarcba fulladhat egy egy folyamat.

Mit tanácsolsz azoknak, akik eddig csak gondolkodtak azon, hogy belevágjanak a szakmába?
Ha úgy érzik megvan bennük az a plusz amivel érvényesülni tudnak a szakmában,ne habozzanak.