Fodor Viktória bemutatkozó oldala

Hogyan kerültél a céghez?
Álláskereső oldalon fent volt az önéletrajzom, így kerestetek meg. Sikeresen lezajlott az interjú és az AC, végül eldöntöttem, hogy én is szeretnék a csapat tagja lenni, szívesen dolgoznék ezen a területen.


Korábban mivel foglalkoztál?
Szépségipari cégnél dolgoztam vezető trénerként.

Szerinted mi a sikered titka?
Jó kapcsolatot alakítok ki és tartok fent az ügyfelekkel, szívesen segítek nekik, amiben kérik a segítségemet, megtalálom nekik a legjobb megoldást.


Milyen nyelveket beszélsz?
Angol.


Melyik a kedvenc kerületed és miért?
A XI.,mert mindig is itt éltem és jól ismerem. De a többi kerületet is nagyon szeretem, ami hozzám tartozik, mert mindegyik igényes és a maga nemében különleges.

Autóval, BKV-val vagy bicajjal dolgozol?   
BKV-val, mert sokkal hamarabb oda lehet érni a helyszínekre, kiszámíthatóbb és kevésbé stresszes, mint állandóan a dugóban ülni.

Melyik három szó jellemez téged leginkább?
Precizitás, határozottság, megbízhatóság.

Van kedvenc lakás típusod?
A klasszikus stílusú lakások különösen tetszenek, ahogy a régi külalakot ötvözik a modern kori ízléses berendezésekkel. A garzon lakások számomra a meghittséget tükrözik. Amikor belépek egy lakásba és a tulajdonos körbe vezet, kirajzolódik számomra az ideális bérlő, aki oda illik.

Mi a véleményed a csapatról?
Jól összeszokott, vidám társaság, akik olykor bolondosak, de ugyanakkor komolyan veszik a munkájukat és igyekeznek az ügyfeleiknek a legjobb szolgáltatást nyújtani és méltó képpen képviselni a céget.

Szerinted bárki képes az ingatlan piacon érvényesülni? Mit tanácsolsz azoknak, akik eddig csak gondolkoztak azon, hogy belevágjanak a szakmába? 
Megfelelő szakmai felkészültség, kommunikáció és alázat nélkül semmiképp sem. Azért ne legyen ingatlanos valaki, hogy a felesleges szabad idejét valahogy eltöltse. Ha nem ismeri a piacot, az ügyfél pontos igényeit, akkor ez csak haszontalan időtöltés. Ezek a hiányosságok mind tanulhatók és elsajátíthatók, de így sem mindegy, hogy melyik cégnél tudjuk a megszerzett tudásunkat kamatoztatni. Ezért kell a legjobbnál dolgozni! Vagyis az Alberlet.hu-nál!  Kiváló szaktudású csoportvezetőknek és a mentor programnak köszönhetően folyamatos a támogatás és a kontroll, segítenek a fejlődésben.